Богдан Боцев проведе срещи в Сатовча и Кочан

Няколко ползотворни срещи проведох в населените места в община Сатовча.
В едно от най-големите села – Кочан, обсъдихме икономическата ситуация в страната в момента и това, което трябва да бъде направено незабавно след като бъде избрано новото Народно събрание. Хората напълно подкрепят идеята на „БСП за България“ за таван на цените на основните хранителни стоки от първа необходимост. Високата инфлация и ниските доходи са пагубни за хората в по-малките населени места, където възможностите за препитание са ограничени.

Основен приоритет в програмата на „БСП за България“ е последователна политика за ръст на доходите и покупателната способност на гражданите: въвеждане таван на цените на основни стоки и услуги и укротяване на инфлацията, определяне на необлагаем минимум и реформа на данъчната система при гарантиране на фискална стабилност, семейно подоходно облагане, ръст на социалните плащания и по-високи пенсии.

Същите въпроси вълнуват и жителите на общинския център с. Сатовча. Те споделиха, че подкрепят всички мерки предприети от „БСП за България“ в социалната сфера, но е нужно да се направи още за да се осигури достоен живот и сигурност на хората.
Една от нашите дългосрочни цели за България е осигуряване на благоденствието на българския народ и поставяне на обществения интерес над частните интереси и нерегулирания пазар.

Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината.
преференция 102

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене