Кандидатът за народен представител Богдан Боцев: Искаме да запазим нашите деца!

Много голям интерес има към събираните от БСП подписи с искане за провеждане на референдум против изучаването на джендър идеологията в училищата. „Темата вълнува хора на всякаква възраст, които са категорични, че няма да позволят подмяна на традиционните семейни ценности в българското общество“, коментира кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България“ в 1-ви МИР Благоевград Богдан Боцев. За броени минути десетки хора в Гоце Делчев положиха подписите си в подкрепа на референдум, който да се произнесе за волята на хората.

„Въпросът, който „БСП за България“ повдига в последните седмици изключително сериозно, бе тема на разговора, който проведохме преди броени дни с Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим и лидера на нашата партия и водач на листата ни в Пиринско Корнелия Нинова. За нас този въпрос е надпартиен, защото засяга всеки български гражданин, всяко българско семейство. Единствено ние се борим с тези процеси за влияние върху децата ни, които навлизат осезаемо в България. Искаме да запазим тях – нашите деца!“, категоричен бе Богдан Боцев.

Ако желаете да подкрепите подписката – заповядайте всеки ден от 12:00 до 13:00 часа на тото пункта при Кооперативния пазар и от 17:00 до 18:00 часа на „Попската градина“ в Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене