Благоевград подкрепи благородна кауза! Изложба базар под надслов „Заедно можем повече“, в полза на Христина Грозданова и Методи Чивиев

Благоевград подкрепи благородна инициатива в подкрепа на Христина Грозданова – майка на две деца, диагностицирана с карцином на стомаха и Методи Ивайлов Чивиев, който е с детска церебрална парализа.

В зала „Орфей“ в парк „Македония“ снощи се състоя благотворителна изложба базар на 125 картини от колекцията на благоевградчанина Георги Попов, предоставени от него за набиране на средства за лечението.
Произведенията – маслени платна, графики, скици, рисунки и икони на автори от страната бяха изложени с цени от 20 лв. до 600 лева.

На събитието под надслов „Заедно можем повече“ се отзоваха представители от бизнеса, държавните институции и граждани.
Благородната кауза е организирана от Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите в Благоевград и администраторите на група „Арена Благоевград”, със съдействието на Община Благоевград.

Събитието даде възможност на Станислава Поповска, директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта“ – Благоевград и на Десислава Атанасова, експерт в Областен информационен център да запознаят бизнеса с най-новите програми с европейско финансиране и условията за кандидатстване по тях.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене