БАНСКО ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА КОНКУРСА „LITTLE MISS & MISTER GALAXY 2023”

За тринайста поредна година, Модна агенция Интерсаунд и Асоциация на модните агенции в България организират международен конкурс за детска красота и таланти “LITTLE MISS & MISTER GALAXY 2023″. Той ще се проведе от 28 март до 2 април в Банско. В него ще вземат участие 25 момичета и момчета на възраст от 4 до 17 години от България, Румъния, Южна Африка, Бразилия, РСМакедония, Малта, Грузия, Армения, Молдова и др.
Участниците ще се представят в няколко кръга- интервю с журито, фешън щоу “Galaxy Fashion”, тур на талантите, тематичен тур на тема „Galaxy Star“, тур с национални носии и тур с официални тоалети.

В програмата е включен и ден на нациите, в който участниците, облечени в национални костюми ще представят традициите и кухнята на своята страна. Финалът ще бъде на 31 март, от 17:30 ч., в Туристическия информационнен център. Гости на събитието ще бъдат популярни носителки на международни и национални титли от конкурси за красота като Наталия Гуркова – Мис България, Гюлчер Ибрям – Мисис Планет, Jancer Galea- Little Miss Galaxy 2018, международни модни специалисти, журналисти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене