Базар с благотворителна кауза в Благоевград обединява бизнеса

Нови възможности за партньорство и развитие на бизнес средата ще бъдат представени в Благоевград. По време на събитието, което ще се проведе на 14 март от 18.30 ч. в зала „Орфей“, парк „Македония“, ще бъде организиран и базар с благотворителна кауза. На него ще бъдат изложени картини на български художници, предоставени от благоевградчанина Георги Попов, средствата от продажбата на които ще бъдат насочени в помощ на Христина Грозданова – майка на две деца, диагностицирана с карцином на стомаха и Методи Ивайлов Чивиев, който е с детска церебрална парализа.

Освен да помогнат за каузата, в рамките на инициативата, представителите на бизнеса ще имат възможност да научат за най-новите програми с европейско финансиране. Ще бъдат представени и различни програми за подкрепа от Бюрото по труда, а представители на Община Благоевград ще разяснят възможности за кандидатстване по европейски проекти. Участниците в срещата могат да се запознаят и с потенциални свои партньори.

Събитието се организира от Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите в Благоевград и администраторите на група „Арена Благоевград“, със съдействието на Община Благоевград.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене