Скръбна вест в Югозапада!

 

Дупничанин се задуши в пожар, предизвикан от запалена цигара, и почина.

68-г. бивш работник в някогашното предприятие „Енергоремонт“ Людмил Димитров е открит мъртъв, с обгоряло лице в леглото си.

Вчера сутринта съседката Йорданка Иванова алармирала на тел. 112, че излиза пушек от входната врата на Л. Димитров, а той е вътре. На място са пристигнали огнеборци и криминалисти, които разбили едно от стъклата на входната врата, за да влязат. Докато чупели стъклото, отвътре излизал пушек  на талази. За жалост стопанинът е бил издъхнал.

Съседката Йорданка Иванова разказа: „Людмил купуваше алкохол от магазина и не излизаше с дни от стаята си. Вчера сутринта видях, че излиза пушек от входната му врата и позвъних на тел 112. Дойдоха автомобили на пожарната и полицията. Вратата беше заключена, счупиха едно от стъклото, за да може да я отворят, и влязоха вътре. Откриха Людмил на леглото с обгорено лице. Изгоряла беше и част от матрака. Огнеборците и полицаите казаха, че най-вероятно е пушил цигара, заспал е и се е запалил матракът. От там е обогоряло и лицето му и се е задушил. Преди няколко години почина майка му. Остана съвсем сам. Не се е женил. Сестра му почина преди време. Сега племенниците му ще го погребат”, разказа съседката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене