Део и Камен Во на комедийно шоу в Парадайс център тази събота Свежата денс поп дива EVA представя новия си хит

10547008_10204505834438137_1341533578924402424_o

Време е да представим хората, които ще се погрижат за настроението Ви тази събота.  Paradise мол, PlayGround и ПРофайл Европа представят участниците в най-голямото комедийно шоу – „Комедийна вечер в Рая“.

Организатор и водещ на шоуто е талантливия актьор – Гоша Величков от Москва ( по-известния у нас като Жоро Руснака и официалния водещ на формата Подмосковние вечера)

Rusnaka

За него знаем, че може да накара всеки да  направи плочки на корема от смях. Той е един от най-добрите в тежката категория „хумор“ и е дългогодишен състезател по забави. Шоу-мен, PR, актьор и какво ли още не иска да бъде…

Bogi

Боги Бейков

Всички познават Боги заради големия му хумор и още по-големите вежди.  Добре, че хората не съдят по това, което говориш на сцена, защото Боги отдавна щеше да е осъден на смърт. Той умело комбинира чувството си за хумор с липсата на чувство за такт или срам. Шоуто на Боги е уникална комбинация от stand up и музикална комедия.

 Vensan

Венсан

Кооперацията от stand up комедия и илюзия е нещо тотално ново за шоу бизнеса в България. Венсан може да се похвали със способността си да борави добре с магическия бастун, който според очевидци се появява, изчезва, свети и левитира. Човекът всичко – илюзионист, комик и сценарист!

Kalata Калата

Калин е от Перник. Важно е да се знае, че е независим – т.е. от него нищо не зависи. Поради тази причина той се чувства най-силен в глупостта си. Умее да комбинира доста добре домашна ракия и шопска салата. Обича да играе на покер с живота. Твърди, че е открил щастието и това е газовата уредба. Мечтае за боксониера в Мичурин.

Joroni

Георги Николов

Жорони е най-забавният комик от семейството на хобитите. Споделя, че е затънал до гуша в хумор, но не се оплаква. Обича да се шегува с личността си и мечтае за свят пълен с кикот!

Освен тях в шоуто ще участват и един модерен балет, както и специален гост изпълнител.

Специални гости са Мис Вселена България Жана Янева,Мина Попова,Мис Планет Перу 2014,Део,Камен Воденичаров,Кирил Ефремов.
Голямата веселба започва в тази събота от 21:00 в PlayGround (Paradise Mall).
Елате на първото по рода си и уникално по количество смях шоу !

Снимки участници: Иван Коловос Студио Прото

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене