Благотворителен търг набира средства за семейства с репродуктивни проблеми в Неврокопско

Благородна кауза обедини Сдружение „Неврокоп“ и Фондация „Искам бебе“. Двете неправителствени организации ще подкрепят семействата с репродуктивни проблеми в Неврокопския край. За целта ще се проведе търг за набиране на средства в ресторант „Ивелия“ в гърменското село Дъбница на 7-ми март. Ще има и вход за коктейла, като две трети от тази сума директно отива като дарение за двойките с репродуктивни проблеми.

„Популяризираме тази наша инициатива чрез кметовете на четирите общини – Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово, осигурили сме им по 30 покани, които те да дадат на хора, които искат да ни подкрепят. Местата в ресторанта са 120, вярвам, че ще са заети всички. Само от входа за коктейла очакваме около 4000 лева да отидат към семействата с репродуктивни проблеми“, сподели днес за „Илинден Прес“ Рахим Арнаудов – председател на Сдружение „Неврокоп“.

На търга ще се разиграят различни предмети – картини, сувенири, вази, кошници с продукти на местни фирми. Специално за каузата от ФК „Славия“, със съдействието на Димитър Праматаров от фен клуба на тима, изпратиха две фланелки – на вратаря Светослав Вуцов и на нападателя Ахмед Ахмедов. На екипите са се подписали всички футболисти на най-стария ни футболен клуб.
На търга ще има и кулинарни изкушения, за които присъстващите също ще наддават. „Всеки, който може да дари или да купи, е добре дошъл на нашето събитие. Нека отворим отново сърцата си!“, призова Рахим Арнаудов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене