Гърменското село Дебрен посрещна близо 800 гости и лидера М. Карадайъ за 33-ия рожден ден на ДПС в Пиринско

Близо 800 души от Югозапада и гости от цялата страна се събраха миналата вечер в гърменското село Дебрен да отпразнуват 33 -ата годишнина от създаването на ДПС в Благоевградска област. Сбирката бе в изградената миналата година нова многофункционална зала в селото, в която символичните домакини посрещнаха партийния лидер Мустафа Карадайъ и заместниците му Ахмед Ахмедов и Халил Летифов, бивши депутати от ДПС, всички кметове, председатели на ОбС и общинските ръководства, общински съветници от партията в Пиринско, ветерани и учредители на партията в региона, както и заместника на посланика на Турция у нас.

Организацията и финансирането на празненството бяха поети от областното ръководство на ДПС начело с Ведат Хюсеин. На въпрос дали сбирката е била провокирана от предстоящите избори с цел затягане на парти

Празникът започнал около 17 часа и продължил около 5 часа, като за доброто настроение на присъстващите се погрижил местен оркестър.

На въпрос дали е коментирана кандидатдепутатската листа за предстоящите избори В. Хюсеин отрече и съобщи, че тя ще е готова до часове, но водачът за Пиринско е ясен – Делян Пеевски.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене