Пожелавам на Вашите читатели да бъдат живи и здрави. Постоянно да следят какво правите, какво качвате, и да слушат музиката, която обичат.

В плен на талантът ! Спас Лефтеров пред Топ Преса: Отдавам животът си на музиката!

Топ Преса не спира да отразява успешни, млади и талантливи хора, които ни мотивират и ни доказват, че трябва да се бориш със зъби и нокти, за да се изкачиш по стъпалата на успеха. Днес е ред да Ви представим изгряващата звезда от Гоце Делчев – Спас Лефтеров. Той е само на 27 години от град Гоце Делчев. Занимава се с продажба на автомобили. Любовта към музиката я наследява от баща си, който също е музикант. От много малък свири на пиано и пее. Мечтае баща му да го види на голяма сцена и да се гордее с него.

Кога се роди любовта ти към музиката и как реши да се занимаваш с това?

-Любовта ми към музиката се роди още в ранна възраст, когато започнах да говоря, да слушам музика. Баща ми е музикант и от него съм наследил любовта си към музиката. Той ми беше идол в началото, за да започна да пея.

Спомняш ли си коя беше първата песен, която изпя? С какво я свързваш и какви спомени ти носи?

-Не съм много сигурен, но мисля, че беше на Шабан Шаулич -„Шадравани“. Това е една сръбска песен, която много дълго време учех,доста ме затрудни и ме амбицира да продължа да уча музика. Песента я свързвам с любовта ми към музиката, защото тогава тя ме накара да се потрудя да науча нещо и да постигна нещо.

Имаш ли идол в музикалната индустрия, от който черпиш вдъхновение и на който подражаваш?

-Аз уважавам всеки един изпълнител. От всеки може да научиш нещо. Не подражавам на никой, подражавал съм в по-ранен етап.

Кой е любимият ти стил музика, в който искаш да се развиваш?

-На мен ми харесват абсолютно всички стилове българска музика. Абсолютно всичко ми харесва да пея и да уча.

Как се реши да стъпиш на сцената на „Гласът на България? Може ли да кажем, че това беше един покорен връх в твоята кариера?

-Това не го реших аз, реши го моята бивша приятелка,тя ме беше записала.Не съжалявам за което, научих се на много неща, как да се държа на голяма сцена, какво е усещането. Това е чувство, което не може да се опише, а трябва да се изпита. Мога да кажа, че беше връх в моята кариера, защото аз винаги съм искал да участвам, но съм нямал смелостта да излезна пред толкова много хора, пред цяла България, цял свят дори, защото „Гласът на България“ се гледа навсякъде.

На какво те научи участнието в предаването?

-Предаването ме научи първо да бъда дисциплиниран, да претръпна спрямо голямата сцена и сега като изляза да пея пред определен брой хора не се чувствам притеснен, както в началото на моята кариера.

Мислил ли си да участваш в други подобни формати?

-Не, по-скоро аз съм започнал самостоятелна кариера. Имам много записани песни, проекти и с това ще продължа да се развивам.

Какви са плановете ти за бъдещето?

-Както всички знаят аз обичам много колите, работя тази работа с продажба на автомобили и мисля скоро да влезна в някаква музикална компания, в която да предоставям това, което мога.

До колкото съм запозната имаш няколко песни. Ще разкажеш ли малко повече за това? Да очакваме ли нова песен скоро?

-Да, повечето не са мои, а са кавъри. Един от кавъра е с мой текст. В този текст съм вложил много труд и усилие да се получи по този начин. Много съм доволен от себе си, щастлив съм от това, че имам толкова много гледания в социалните мрежи и това ме амбицира да продължавам. Нова песен ще има и този път няма да е кавър, това ще си е моя песен, моя музика, мой текст.

Посланието ти към нашите читатели?

-Пожелавам на Вашите читатели да бъдат живи и здрави, много щастливи и усмихнати. Постоянно да следят какво правите, какво качвате, да растат все повече и повече и да слушат музиката, която обичат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене