Четвъртокласникът Теослав Кисьов от Гоце Делчев ще се състезава за България в международна олимпиада по английски език срещу Литва

Утре България излиза на състезание срещу Литва в Международна олимпиада за познания в областта на английския език. Класиралият се на второ място в страната ни Теослав Кисьов от град Гоце Делчев, тръпне в очакване. Момчето, което се включва утре в он-лайн състезанието е ученик в 4 клас в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Участниците, които са постигнали най-добри резултати във финалния кръг на есенния сезон са част от отбора, който ще представи България на олимпиадата. В него е включен по един участник от всяка възрастова група (от 2 до 8 клас). Олимпиадата ще се осъществи дистанционно с помощта на платформата Zoom.

Със своето богато въображение, мислене, знания, умения и богата креативност, ученикът Тео се класира на трето място в Националния конкурс „Каква ще бъде храната на бъдещето“ организиран от JA Bulgaria по повод Световната седмица на предприемачеството.

Тео, и в това състезание ти желаем успех!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене