Братът на Димитър Бербатов – Асен заловен да шофира след употреба на кокаин

Полицията в Благоевград арестува братът на Димитър Бербатов – Асен, заловен да шофира след употреба на кокаин.

В хода на извършената проверка е установено, че Асен Бербатов шофира след употреба на наркотично вещество Кокаин.

Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

Припомняме, че през 2020 година Асен Бербатов, брат на футболната ни звезда Димитър Бербатов, бе арестуван за разпространение на публично място и за незаконно държане на високорискови наркотични вещества.

Асен е имал и съучастничка –Ана Папучарова .

Акцията бе проведена на 6 март  под ръководството на Окръжна прокуратура-Благоевград. 37-годишният Асен Бербатов, в района на магазин „Метро“ в Благоевград разпространил на И. К. Б. 1,71 грама кокаин. В автомобил същият държал,  в съучастие с А. И. П. (на 28 години), кокаин с бруто тегло 1,1 грама, канабис – 2,4 грама бруто тегло. Двамата са държали и кристално светлокафяво вещество с тегло 0,7 грама, на което предстои да бъде установено съдържанието, съобщиха  от Окъжна прокуратура-Благоевград.

Бербатов е  пътувал в лек автомобил „Ауди“ с 28-годишна водачка от Благоевград, като при извършената проверка на автомобила е проверена и жената,  в дамска раница е намерен 2,4 грама канабис, а в джоб на дамска дреха – сумите от около 6 700 лв., 75 евро и 10 паунда.

В хода на работата по случая, на 07.03.2020 г. на територията на гр.София, бе извършено претърсване и изземване на квартира в града, обитавана от лицето разпространило наркотичното вещество, като в нея са намерени и иззети около 5 грама канабис и електронна везна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене