Доброто е в Гоце Делчев! Базар събра почти 33 000 лева в помощ на онкоболни жени

Близо 33 000 лева бяха събрани на големия благотворителен базар под надслов „С обич и добро сърце“ в град Гоце Делчев. Негови организатори са Сдружение „Хроника срещу рака“ и две гимназии – ПМГ Яне Сандански“ и НПГ „Димитър Талев“. А тяхната кауза е в помощ на онкоболните жени от региона и ученичката Елена Маркова, която страда от рядка форма на анемия и има нужда от скъпоструващо лечение.

В благотворителната инициатива се включиха стотици хора с добри сърца от града и околните населени места, детските градини в община Гоце Делчев, училищата в града, социални заведения, Неврокопска митрополия, мюфтийството, читалищата, много граждани.

И тази година „Сдружение Хроника срещу рака“ отпечата календар за 2023 година с прекрасни фотоси от град Гоце Делчев и региона, които са дело на Кръстьо Шилев. Календарът може да се намери от понеделник в кантората на нотариус Елена Ласина на улица „Търговска“, при адвокат Мария Икономова, в офиса на Бизнес инкубатор – Гоце Делчев, а така също като звъннете на телефонен номер: 0899 17 39 17.

ГД-азар-помощ-жени

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене