Проектират 42 километра път за 838 000 лева в Пиринско

15 са кандидатите в обществената поръчка за изработване на технически проект за основен ремонт на 42 километра третокласен път. Техническото задание е на стойност 838 000 лева.

Предстои избор на изпълнител, съобщиха от АПИ. Проектът е за пътя Гоце Делчев – Сатовча – Доспат. Той е единствената пряка връзка между областите Смолян и Благоевград. По пътната отсечка преминава трафикът за „Ягодинската пещера“ и пещерата „Дяволско гърло“, както и до с. Триград и Триградското ждрело.

Индикативната стойност за изпълнение на поръчката е 838 000 лв. без ДДС. Участъкът, за който ще се изготви технически проект, започва от кръговото кръстовище с второкласния път II-19 Симитли – ГКПП „Илинден“ в град Гоце Делчев и завършва при границата между областите Благоевград и Смолян /в района след село Осина/. Отсечката преминава през селата Дъбница, Долно Дряново и Сатовча.

Включено е и проектиране за ремонт на 11 мостови съоръжения. Изработването на техническия проект е първата и задължителна стъпка преди предприемането на качествени строителни работи. Въз основа на готовия проект ще се определят конкретните строително-монтажни дейности и ще може да стартира необходимото възстановяване на участъците.

Отворените оферти са на:

„ДЖИ М ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД;
Обединение „Ей Джей – Виа“ ДЗЗД, с участници: „ВИА ПРО ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД и „Ей Джей Консулт“ ЕООД;
„Инфра про консулт“;
„ВИА-ПЛАН“ ЕООД;
„ПРОДЖЕКТ ПЛАНИНГ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ“ ООД;
„ТРАФИК ХОЛДИНГ“ ЕООД;
„И КЮ И КОНТРОЛ“ ООД;
ДЗЗД „АМ Хемус-2016“, с водещ участник „АМ ХЕМУС – 2016“;
ДЗЗД „Транслогистика“, в което са: „ТРАНСКОНСУЛТ-22“ ЕООД и „ЛОГИСТИКА 21“ ЕООД;
„ПЪТПРОЕКТ 2000“ ООД;
„ПЪТПРОЕКТ“ ЕООД;
„АЛВЕ КОНСУЛТ“ ЕООД;
„ЪРБАН ГРУП“ ЕООД;
„ИНЖКОНСУЛТПРОЕКТ“ ООД;
„ИНСТИТУТ ПО ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА“ ООД.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене