Избират спортист, треньор и отбор на годината за община Петрич

Определени са правилата, според които Петрич ще избере „Спортист на годината“, „Треньор на годината“ и „Отбор на годината“.
Могат да бъдат номинирани деца, юноши и девойки, мъже и жени, които се състезават за спортни клубове, развиващи дейността си в община Петрич, както и за други спортни клубове, но пък са родом или имат настоящ/постоянен адрес в общината.
Същите са условията за номинациите на треньори на спортни клубове за наградата „Треньор на годината“.

При номинирането в категория „Отбор на годината“ могат да бъдат правени предложения единствено за отбори към спортни клубове, работещи в община Петрич. Всеки спортен клуб има право да номинира неограничен брой състезатели, треньори от своя клуб или други клубове и до три отбора за наградата „Отбор на годината“.

Номинации в категориите „Спортист на годината”(мъже и жени), „Спортист на годината” (юноши и девойки), „Спортист на годината” ( деца – момичета и момчета), „Треньор на годината” и „Отбор на годината” могат да правят също журналисти от местни и регионални медии, общественици и дейци в сферата на спорта. Картите за номинации могат да бъдат изтеглени от сайта на Община Петрич, както и да бъдат получени на място в сградата на Общината – Център за обслужване на гражданите.

В срок до 10 януари 2023 г. (вторник), предложенията с номинациите се предават в община Петрич, 3-ти етаж, стая 312 или на електронен адрес: oa_petrich@mbox.contact.bg
Предложенията се обобщават и се изготвя информация в анкетен вид, която се предоставя на комисия, утвърдена със заповед на кмета на общината, и се публикуват на сайта на Община Петрич. Това се случва 7 дни преди датата на церемонията „Спортист на годината“.

В срок до 3 дни преди датата за провеждане на церемонията „Спортист на годината”, публиката има право да гласува за „Спортист на годината”, „Треньор на годината” и „Отбор на годината” на https://visitpetrich.com
Гласуването на публиката е от 12 до 17 януари включително.
Церемонията „Спортист на годината“ ще се проведе на 20 януари.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене