Студентка, дъщеря на сандански полицай, заловена да шофира дрогирана, в дрехите й откриха 7 пакетчета кокаин

Около 20.20 часа при извършена проверка на бул. „Свобода“ в Сандански на лек автомобил „Фолксваген Голф” е установено, че 19-годишната Й. Славкова шофира возилото си след употреба на наркотично вещество. При последвалия обиск от дрехата на момичето е изпаднала хартиена салфетка с увити 7 броя полиетиленови пликчета. При полеви тест веществото е реагирало положително на кокаин, а количеството е 2.88 грама. Й. Славкова е задържана със заповед за задържане до 24 часа.

През вчерашния ден случаят бе сред най-коментираните, тъй като арестуваната Й. Славкова е дъщеря на полицай, който работи в следствения арест в полицейското управление в Сандански.

В с. Дамяница, където живее семейството, познават родителите като скромни и много работливи. Имат оранжерия за ранни зеленчуци. Момичето, което учи за агроном, също е научено на труд от  родителите си, споделиха техни съседи в с. Дамяница.

По случая е образувано досъдебно производство. Очаква се прокуратурата да реши дали ще поиска най-тежката мярка „задържане под стража“ за 19-годишната студентка.

С прокурорско разпореждане е задържан в ареста и 19-годишен младеж от с. Поленица за кражба. Срещу него е образувано досъдебно производство за кражба от магазин в Сандански на фенерчета, пиратки, римски свещи и монети на обща стойност 800 лева.

ХРИСТИНА ПЕТРОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене