Празнични концерти в Разлог

Танцови състави, млади музиканти и актьори, десетки самодейци, възпитаници на детски градини и училища, предадоха духът на Коледа на всички жители и гости на община Разлог в навечерието на най- чаканите празници през годината.
С народни песни и танци, коледни сценки и много творчески изненади Народните Читалища в Разлог, Баня, Годлево, Горно Драглище и Елешница, посрещнаха Бъдни вечер, Коледа и идването на Новата година.

За поредна година организаторите на коледните концерти се обединиха и от благотворителни каузи, в помощ на нуждаещи се жители на община Разлог, развитието на читалищната дейност и редица други благородни инициативи.

Сред публиката в препълнените салони на културните институции, емоциите от коледните приказки споделиха и инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, Иван Гюров и Гергана Колчева- Фарфарова- зам.- кметове на община Разлог, редица общественици, жители и гости на общината.

За отдадеността към творческия процес и подготовката за едни от най- хубавите подаръци- коледните концерти, инж. Гърменов поздрави всички представители на НЧ “Западногорски лъч- 1906”- село Елешница, НЧ “15 септември 1903- 1909г.”- град Разлог, НЧ “Просвета”- село Баня, НЧ “Слънце”- село Горно Драглище, НЧ “Христо Ботев” – село Годлево, както и СУ “Братя Каназиреви”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене