Атентат? Запалиха колата на гоцеделчевския бизнесмен Милен Караиванов

милен караивановАвтомобилът на известния гоцеделчевски бизнесмен Милен Караиванов е изгорял тази нощ до пълна неузнаваемост. Това разкри спрециално за информационна агенция www.toppresa.com източник от МВР. Основната версия, по която се работи е атентат, защото всички следи около опожарения автомобил водят до абсолютна умисъл.

В града си Милен Караиванов е известен със своята съмнителна биография. Бизнесът му е разностранен – от бутилиране и доставка на минерална вода, през търговия с части за парни инсталации, строителство, рентиерство.

Според разследващите, огънят е пламнал около 2 часа посреднощ пред един от магазините на Караиванов на ул. „Дунав“ в Гоце Делчев. Колата, марка „Опел“, е в невозмъжно състояние, казват ни още от мястото на престъплението.

Караиванов имал чести конфликти с хора от града и региона, шушукат под сурдинка в града до Места. Известен е с навика да плаща трудно и да се укрива при задължения. Нищо чудно атентатът срещу него да е продиктуван от този негов порок или недостатък.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене