Жителите на Полена украсиха селото за Коледа, 70 деца получиха подаръци от белобрадия старец

Коледният дух се разнесе и в село Полена. Хиляди коледни светлини грейнаха на площада. Главната улица и всички дръвчета в района на центъра са украсени с безброй красиви светлини.

На площада на селото жители и гости, малки и големи очакваха появата на Дядо Коледа. Тази година белобрадият старец и Снежанка пристигнаха с БМВ в центъра на Полена.

Под красивите коледни светлини около 70 деца получиха подаръци от Дядо Коледа. За повече радост за всички дечица кметът на селото Веселин Топузов бе подсигурил много лакомства.

След като раздаде подаръците на децата, Дядо Коледа заедно с кмета на селото и жителите на населеното място поставиха началото на коледно-новогодишните празници със запалване на светлините на коледното дърво.

И тази година кметът на селото Веселин Топузов сподели, че много от жителите на село Полена са дарили от личните си средства за част от коледната украса.

Той изказа специални благодарности към Община Симитли, както и към всички свои съграждани, които допринесоха за невероятната украса. „Благодаря на всички, за пореден път доказахме, че сме обединени и единни в името на Полена! Желая на всички весели коледни и новогодишни празници!”, заяви Топузов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене