Скандал! Кирил Станоев от Благоевград: В Монца чисто нов „Лексус“ за гаранционен ремонт бе оставен на двора в дъжд с отворени прозорци!

Васил НОВОСЕЛСКИ

Васил НОВОСЕЛСКИ

В събота медията ни единствена публикува новината, за това че фирма“ Монца“ ООД на читалищния шеф в Благоевград Васил Новоселски е с финансова санкция за нарушение на чл. 200, ал. 1, т. 6 от ЗВ, за заустване на отпадъчни води в Струма в отклонение на индивидуалните емисионни ограничения.Това констатираха проверяващи от РИОСВ – Благоевград,  БДЗБР, Икономическа полиция, Областна администрация – Благоевград и „Напоителни системи“ ЕАД, клон Струма-Места. Веднага след като публикацията ни беше качена в социалните мрежи заваляха коментари. Най – активен беше благоевградчанинът Кирил Станоев, който не само че потвърди скандалната информация но извади още:

Кирил СТАНОЕВ

Кирил СТАНОЕВ

„Този човек сам си изгони стотици клиенти. Позволява на майсторите да крадат от клиентите………???!!!.И се държи грубо с хората. Нов джип Лексус оставен за гаранционен ремонт:-собственика го вижда вънка на дъжда с отворени прозорци…Вие си преценете дали ще използвате услугите им…в Серес излиза много по евтино и са много точни.“ Пише Станоев визирайки Васил Новоселски управител на сервиз „Монца“ . Междувременно по темата получихме доста сигнали от недоволни клиенти и една съчнителна афера с Агенцията по храните, така че разследването ни по случая продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене