ПЪРВО В ТОП ПРЕСА! Александра Богданска: „Не се палете толкова! Писано е: от пръст си и на пръст ще станеш“

Със завидно чувство за хумор благоевградчанката, която нашумя покрай буйната си раздяла с лудия репортер Даниел Петканов качи в личния си профил провокативна снимка. На нея тя е със същото момче от самолета и двамата са си подали по един пръст един друг.

Текстът гласи: „Не се палете толкова! Писано е: от пръст си и на пръст ще станеш“. Забавната игрословица слага пръст в раната на общественото мнение, което скочи срещу момичето, след като доскорошният и приятел публикува в нет-а снимки, откраднати от личния й телефон със същия младеж. За него знаем само, че е заможен, живее в Монако и връзката му с Александра Богданска нито е от скоро, нито е част от някакви парично-стокови отношение.

Alex -Bogd-2Защо Алекс мълча толкова дълго и остави всякакви слухове да бродят – от това, че е в психиатрия, до това че репортерът Петканов заради скандала е свален от ефир, е загадка.

След като Даниел публикува снимките и я нарече „ковра“ хиляди българи и българки заупражняваха остроумието и злобата си за сметка на хубавато момиче. Алекс предпочете да не влиза тогава в полемики с никого и категорично отказа да разказва пред жълтите издания каква всъщност е историята й.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене