Една от най-големите и водещи частни медико-диагностични лаборатории в България празнува своя 5-ти рожден ден от откриването на клон Гоце Делчев ( Гоце Делчев, Разлог, Сандански, Благоевград и Кресна)

По случай 5 години от откриването на клон Гоце Делчев на 19.12.2022 лаборатория „Кандиларов“ пускат безплатно изследване за туморен маркер за CA 19-9, само с такса венепункция
И пакети на промоционална цена за:
Диабет
Щитовидна жлеза
Туморни маркери
Витамини
Профилактични изследвания

Лабораторията стартира през 1999 г. като семейна компания само с един лабораторен център в гр. София и персонал от осем служители.

През годините от създаването си до сега, Лаборатория „Кандиларов” се утвърди като една от най-големите и водещи частни медико-диагностични лаборатории в България благодарение на качеството, професионализмът, точността, коректността. Мисията на Лаборатория „Кандиларов“ е грижата за здравето на пациентите. Тя, предоставя възможност за изследвания с доказано високо качество, като осигурява достоверни и надеждни резултати, които са онсова за по-добър клиничен подход и решения на лекарите, информирано решение на пациентите, водещо до подобряване качеството на живот на хората.

Към днешна дата структурата на Лабораторията се състои от четири големи централни лаборатории в градовете София, Варна, Пловдив и Гоце Делчев и над 63 манипулационни за пробонабиране на биологични проби в тези и в други градове в цялата страна. В лаборатория Кандиларов работят над 250 високоспециализирани служители – лекари с различни специалности, медицински сестри, биолози, химици, лаборанти и други.

Лабораторията разполага с високо-технологична модерна апаратура, която непрекъснато се подновява и поддържа широкия диапазон от различни тестове в областите, като Клинична лаборатория, Микробиология, Молекулярна биология, Вирусология, Паразитология и Генетика
Лабораторията се грижи за резултатите на хиляди пациенти, като периодично предлага безплатни програми и промоции, с цел профилактика на населението, и предпазването и лечението на хората от социално-значими заболявания, като диабет, заболявания на щитовидната жлеза, ракови образувания и други.

По случай 5-та годишнина от откриването на клон Гоце Делчев на 19.12.2022 лаборатория „Кандиларов“ пускат безплатно изследване за туморен маркер за CA 19-9, като се заплаща само такса венепункция. Изследването се използва за диагноза и мониториране на рак на панкреаса, стомашен аденокарцином и хепатобилиарни карциноми. Използва се и при проследяването на рак на дебелото черво (втори по значение, като заболеваемост) и на рак на яйчника (втори по значение при жените).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене