Нов скандал с куриерите M & BM Express – Гоце Делчев клиент няма пратка от 29 септември те лъжат че са го посетили!

Нов скандал с пратки поръчани от AliExpress –  онлайн услугата за търговия на дребно, базирана в Китай и собственост на Alibaba Group. В България нейн контрагент е придобилата вече скандална популярност куриерска фирма M & BM Express. Припомняме, че преди време от нашата медия гръмна подобен сканадл припомняме го тук ВИДЕО СКАНДАЛ! ОПИТВАТ ЛИ ДА ПРИСВОЯТ ПРАТКИ ПОРЪЧАНИ ОТ АЛИ ЕСПРЕС КУРИРЕРИТЕ НА M & BM EXPRESS – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ?!

Оказва се че това далеч не е прецедент. Прочел статията ни свързана със куриерите от M & BM Express, наш читател се свърза с нас за да сподели подобен проблем. Ето какво ни разказа той:

„От 29 сепмеври си чакам пратката от чужбина. Чуждата куриерска компания е толкова коректна, че според информацията в сайта и протката е тръгнала при мен по рано от уречената дата. Проверката е направена в международния сайт на компания. Прилагам факсимиле. Пратката е дошла в страната ми – експресно. Забележете – експресно. След което влизам в подразделението на M & BM Express и какво да видя – търсили са ме на адрес и не са ме открили. Кълна се, никой нито ми е звънял нито ме е търсил. Аз имам интерес пратката да дойде, час по скоро при мен но уви… Все още си чакам пратката. Оказва се, че това което пишете е порочна практика от & BM Express – нямам друго обяснение осмен да си правят пари от слабостите в системата, защото като репортваш, че не си получил палета алиекспрес връщат парите. А пратката остава в тях и явно препродават..“ твърди, нашия читател, който за сега държи да му се замази името анонимно.

Междувременно медията ни очаква от няколко месеца становище по случая от ръководсвото на M & BM Express в столицзата. След публикацията ни ВИДЕО СКАНДАЛ! ОПИТВАТ ЛИ ДА ПРИСВОЯТ ПРАТКИ ПОРЪЧАНИ ОТ АЛИ ЕСПРЕС КУРИРЕРИТЕ НА M & BM EXPRESS – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ?!

с нас се свързаха уж разтроени и юристи и менаджери, обещаха проверки и уволнения за виновните, държаха се любезно и гарантираха, че правят всичко в името на престижа и клиентите си но уви. Ние също останахме излъгани. Становище официално до ден днешен – няма. Крадът ли се и се препродават от служители на M & BM Express? Това е въпросът. Къде са на хората практите от чужбина? Защо се лъже че са посещавани на адрес или че пратката е отказана? Това не е ли чиста измама?

Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене