Акция срещу автобандитизма: Полицаи от ГД „Криминална полиция“ и ОДМВР в Благоевград откриха обявени за издирване автомобили

_thumb

В хода на акциите служителите са иззели части с интервенция по номерата

Обявени за международно издирване автомобили и двигатели с интервенция на номерата са открити и иззети при осъществената от служители на ГД „Криминална полиция“ и колегите им от ОДМВР-Благоевград и Пазарджик полицейска операция. Целта на акцията – установяване на инкриминирани вещи, части и МПС в автоморги.

В хода на проверка, осъществена на 21 октомври в автоморга в гр. Септември са иззети 3 леки автомобил а – „БМВ Х 5“, „Фолксваген Голф“ и „Мерцедес Е 220“, и трите с италианска регистрация, обявени за международно издирване от Италия в началото на годината.

При друга проверка, в автоморга във Велинград, същия ден е открит и иззет лек автомобил „БМВ 520 И“, с видимо изменение на номера на рамата. Открити са и голям брой нарязани шасита и авточасти от луксозни автомобили. По двата случая са образувани досъдебни производство.

При проверка, предприета вчера в автоморга в Благоевград са установени и иззети два двигателя със заличени номера. По случая е образувана преписка.

Акциите на полицията за противодействие на престъпленията, свързани с МПС продължават.

П. Петрова/ www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене