Осем въпроса на млади самодейци от Коларово към читалищния секретар Евгени Гоцков

В навечерието на настъпващите декемврийси празнични дни, трупа самодейци от с. Коларово попърсиха Топ Преса, за да получат отговор на вълнуващи ги въпроси. Ето и пълния текс, без намеса на редактор, на въпросите, които терзаят самодейците в петричкотко село.

Здравейте, уважаеми дами и господа!

Обръщаме се към Вас, защото на Вас като медия няма да посмеят да не Ви дадат информация, така както отказват на нас.

1. Законно ли е на визитката на читалище „Яне Сандански – 1952“ в село Коларово, община Петрич, област Благоевград, секретарят Евгени Гоцков да си прави реклама на частната фирма?

2. Законно ли е от Фейсбука на читалището секретарят Евгени Гоцков да агитира да гласуват за него за общински съветник?

3. Защо след като рафтовете на библиотеката си бяха в отлично състояние, понеже бяха метални и противопожарни, секретарят ги даде за скрап и докара от гр. Петрич талашитени рафтове, а те са повечето изгнили и стават само за печката?

4. На кой даде носиите на читалището Евгени Гоцков и след като не ни ги върнаха сега трябва да събираме пари за нови, вместо да му ги спрат от заплатата?

5. Защо след като имахме толкова много маски тази година, за пръв път от толкова години не взехме участие на кукерския фестивал в град Симитли, а тренирахме всяка вечер? И след като не участвахме в кукерския фестивал стоят ли в касата на читалището парите, които община Петрич ни отпусна за участие?

6. Как да има желаещи да се включат в дейността на читалището и най-вече младите като децата репетират в ресторант „Чилик“ понеже Евгени Гоцков, уж за икономия, изключи климатиците в салона, но в канцеларията си има климатик?

7. Защо Евгени Гоцков се хвали, че паметната плоча на Яне Сандански е дарение от него след като от писмото до общината е ясно, че община Петрич е отпуснала средствата за юбилея на читалището и за всички мероприятия за този юбилей? Да не говорим с колко много правописни грешки е написано самото писмо и какъв резил е.

8. Последно, наближава Сурва, който е най-големият празник за село Коларово, а Евгени Гоцков едно събрание още не е организирал и не го интересува никаква организация. Досега оправданието му беше Ковид, а тази година чисто и просто си гледа частния бизнес в София.

Клуб на младите самодейци от село Коларово

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене