Вера Маринова представи в Сандански книгата си „Обръчите на Венера“

Събитието събра в Спортната зала на град Сандански президента на Българската федерация по художествена гимнастика – Илиана Раева, вицепрезидента Невяна Владинова, и легендарната Вера Маринова с любители на един от най-красивите и завладяващи спортове – художествената гимнастика и настоящите гимнастички от двата клуба по художествена гимнастика – „Вихрен“ и „Гранд“.

Книгата бе представена в невероятна атмосфера, създадена от прекрасните гимнастички на спортните клубове, които поздравиха със свои изпълнения специалните ни гости!
Кметът на община Сандански – Атанас Стоянов поздрави авторката Вера Маринова, както и Илиана Раева, и Невяна Владинова за усилията, труда и таланта, който влагат в работата си за развитието на художествената гимнастика.

За да научат повече за историята на този вид спорт в България и неговото развитие през годините, кметът подари на всички деца, трениращи в двата спортни клуба, книгата „Обръчите на Венера“. Те от своя страна нямаха търпение да получат автографи и да се снимат за спомен с авторката, Илиана Раева и Невяна Владинова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене