Сурпер светско! Музикалните перли от оркестър „Класик“ Гоце Делчев пред Топ Преса: Песентта е благословение! Обичат те заради талантът ти!

Развълнувана съм от Факта, че имам възможността да ви представя ,оркестъра който неспирно радва публиката и почитателите си с усмивка ,талант и перфекционизъм в град Гоце Делчев и областта. Това са Любомира и неповторимия оркестър „Класик“. Благодаря от сърце, че приехте да дадете интервю пред многобройната ни аудитория. Убедена съм, че музиката за вас не е просто работа, а любов и мисия в живота. Бихте ли ни споделили ..кога започна всичко и как сформирахте оркестър „Класик“?

Интервюто взе Цвети ДИМИТРОВА 

Оркестъра: Това за нас е сбъдната мечта да свирим да пеем, да се усмихваме да виждаме доволни лица и широките усмивки на почитателите. Да пееш и да бъдеш част от празника на събитието освен работа е една огромна любов. Да казано с една дума – това е една любов. 

Любомира: Това е моя мечта от дете и съм благодарна на Бог, че ме дари с глас и ми дава сили да пея и радвам хората.

Кога за първи път стъпихте на сцена къдe и какво беше усещането да се изправите за първи път пред публиката? Как започна всичко? 

Любомира : Всичко започна тогава когато аз си пеех на домашно парти и все още малка и не много знаеща и на това парти случайно се появи Илко Костадинов клавириста ни. Той ми предложи да бъда част от оркестър „Класик“ заедно с Росен Кубалищалиев, който е на струнен инструмент „Бозуки“.  И да отбележа че той е единственият в Гоце Делчев бузукар… Това ме накара да се почувствам специална, оценена… Толкова добри музиканти да те поканят за солист. Приех веднага и започна нашето приключение.

Оркестъра: Първото участие беше незабравимо преживяване, емоцията сценичната треска в която, честно да си признаем не вярвахме беше уникална. Никога няма да го забравим. Струваше ни много репетиции ,труд, сработване през годините  от 2014г до момента но продължаваме без да се колебаем,ще радваме и ще продължаваме да свирим и пеем за Вас публиката, а Вие да ни  обичате заради това което правим…

Към Любомира: Вашият оркестър е в състав от трима човека, сред който една прекрасна дама, как се чувстваш сред двама мъже ,получаваш ли по специално внимание от страна на почитателите, предвид факта, че именно ти пееш и красиш сцената с усмивка, чаровност и визия?

Любомира: Аз съм горда и щастлива, че познавам професианолисти, като колегите ми  горда съм с  отношението внимание от тяхна страна и професионализъм те са моят ,,ОРКЕСТЪР КЛАСИК“.  На сцената сме заедно, достойни и усмихнати и най – вече професионалисти. Личните отношения нямат място там където са те поканили да покажеш талантът си.

Имате ли амбиция да привличате още членове в оркестъра ви, да се разраствате или за сега си оставате само тримата?

Оркестъра: Човек никога не трябва да казва „никога“. На този въпрос ще отговорим така – ние сме тим, уникални и правим невероятно шоу заедно. Раздаваме се на макс на сцената, но с някой проект може да поканим и нов колега. Само времето ще покаже.

Имате ли любим изпълнител или музикална формация от който черпите умения и трупате опит в сферата на музиката?

Оркестъра: Любим изпълнител ли всички който пеят от сърце са ни любими не е само един. Поговорката гласи, който пее зло не мисли… Който пее е добър човек!

Благодаря от сърце, че приехте да направим интервю с вас. Моля за вашето послание към читателите на Топ Преса : 

На читателите на Топ Преса, пожелаваме : бъдете здрави и благословени, бъдете  усмихнати и щастливи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене