Пирин (Благоевград) иска да се подсили с бранителя Камен Хаджиев от Жижево

Отборът на Пирин Благоевград проявява интерес към доскорошния бранител на Локомотив (София) Камен Хаджиев.

“Орлетата” ще се опитат да се подсилят с 31-годишния бранител, който наскоро се раздели по взаимно съгласие с “железничарите” поради лични причини. Ръководството на Пирин Благоевград се надява роденият в сатовчанското село Жижево бивш национал да се съгласи да помогне на отбора в битката за оцеляване през пролетта.

На стадион „Христо Ботев“ ще имат нужда от сериозно подсилване през зимата и ще се опитат да убедят централния бранител да подпише с тях, съобщава Тема спорт. До края на годината обаче Хаджиев няма право да играе, тъй като разтрогна с Локомотив след затварянето на трансферния прозорец.

Роденият на 22.09.1991г. Камен Хаджиев е юноша на Родопа (Смолян), а в чужбина – и в школите нна немските „Шалке 04“ и „Ватеншилд 09“. След като се връща в България записва 30 мача с отбора на Пирин (Гоце Делчев), играл е още за родните Миньор (Перник), Локо София и Берое. В чужбина централният бранителят облича екипите на „Олденбург“ (Германия), „Фортуна“ (Нидерландия), а особено силно е представянето му с Академия Пушкаш (Унгария) и шампиона на Узбекистан Пахтакор (Ташкент) .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене