В навечерието на Деня на народните будители областният управител Николай Шушков връчи почетен плакет на дългогодишния директор на РТВЦ- Благоевград – Валери Яков

В навечерието на 1 ноември – Денят на народните будители, областният управител Николай Шушков връчи почетния плакет на областния управител и поздравителен адрес по случай пенсионирането на Валери Яков, който е дългогодишен директор на Регионалния телевизионен център – Благоевград.

Признанието на областния управител е свързано с безспорните заслуги на Яков в областта на журналистиката, дългогодишната му работа в обществената медия, десетките документални филми, на които той е режисьор и сценарист, предадения опит и приноса му в устойчивото развитие и утвърждаване на телевизионния център като авторитетна и безпристрастна медия.
Областният управител Николай Шушков изрази благодарност към г-н Яков, че през дългите години под негово ръководство, телевизионният център се утвърди като стожер на истината, на професионализма в журналистиката и на достоверната информация.

По време на срещата г-н Шушков и г-н Яков дадоха уверение съвместната им работа в името на обществения интерес и просперитет на Пиринския край да продължи и в бъдеще.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене