БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ЗАСАДИ ДРЪВЧЕ В САНДАНСКИ

Винаги си искал да посадиш дърво! Сега е моментът! 12.11.2022, 11:00 ч.
Някой път ти се иска да направиш нещо хубаво за теб и за хората около теб, но не знаеш какво. Всичко ти се вижда или прекалено дребно, или твърде голямо. Или много временно, или изискващо много време.

Да засадим дърво обаче е един от най-лесните начини да оставим света след нас една идея по-добър отколкото сме го намерили. Сигурно сте чували да казват, че ако не си посадил едно дърво, все едно не си живял. А най-хубавото е когато можем да научим децата от малки да се грижат за природата. Защото кой не обича да отдъхва на сянка, да се катери по кривия дънер или да си прави пикник с приятели. Нека да направим пространството около Спортна зала Сандански по-красиво и зелено място за отдих.

Сдружение ,,ЗА ПРОМЯНА‘‘, в партньорство с община Сандански инициира създаването на АЛЕЯ НА ДАРИТЕЛИТЕ в пространството около Спортна зала Сандански чрез благотворителна кампания под надслов ,,Засади дръвче, дари бъдеща!‘‘
Всеки, който желае може да стане дарител! Даретe 30 лв. и ще получите Вашия отличителен знак в Алеята на дарителите- Наименувано Дръвче на Вас, Ваш скъп приятел, родител, баба, дядо или дете!

Настоящата кампания се осъществява с подкрепата на ГОРАТА.БГ и ОБЩИНА САНДАНСКИ!
Събраните финансови средства, в края на кампанията, ще бъдат преведени по сметката на МБАЛ ЮГОЗАПАДНА БОЛНИЦА в полза на Детско отделение- гр. Сандански за закупуване на оборудване!
Всеки желаещ може да се включи, дарявайки и своя доброволен труд при реализирането на засаждането!

Който иска да се включи може да се заяви през платформата като дари своя доброволен труд!
Засаждането на дръвчетата и поставянето на именителните табелки ще се проведе на 12.11.2022 г, 11:00 ч. на пространството около Спортна зала Сандански, находяща се на бул. Свобода № 51 гр. Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене