Костадин Костадинов, председател на ОбС-Дупница: Честит 15 септември! Бъдете здрави и гледайте напред с вяра и вдъхновение!

Скъпи ученици, уважаеми учители!

На прага сме на новата учебна година! Нека тя да бъде година на постижения и успехи, на добри примери, на върнато доверие в училището!

Нека първият учебен ден да e изпълнен с радост и надежда за малките първокласници! Бъдете здрави и упорити, мили деца! Следвайте смело учителите си, защото те ще ви водят по светлия път на знанието, ще споделят вашите радости и тревоги, ще държат ръцете ви в трудните моменти – доверете им се. Намерете истински приятели, заради които всеки ден в училище ще бъде празник и приключение. Скъпи ученици, днешният 15 септември е различен,различна ще бъде и учебната година. Уверен съм, че ще се справите с предизвикателствата и ограниченията, защото сте свободни по дух, уверени и смели, но и отговорни млади хора, на които много разчитаме!

Уважаеми учители, вие имате трудната мисия да обучавате и възпитавате нашето най-голямо богатство – децата, да ги мотивирате и вдъхновявате, за да изявят талантите си и да следват мечтите си. Бъдете техни приятели, довереници и съмишленици. Нека мъдростта, търпението и любовта бъдат с вас!

Скъпи родители, подкрепяйте децата си, научете ги да уважават и почитат учителите, съветвайте ги и насърчавайте доброто у тях!

Честит 15 септември! Бъдете здрави и гледайте напред с вяра и вдъхновение!

инж. Костадин Костадинов
председател на Общински съвет – Дупница

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене