Хороскоп за 26 октомври

зодии

ОВЕН
Ва­ша­та на­и­в­ност и доб­ро­де­тел­ност в неделя ще бъ­дат при­чи­на за не­у­с­пе­ха в де­ла­та. Той мо­же да има и час­тич­но зна­че­ние, но ще ви огор­чи, за­що­то е въз­мож­но да ста­не­те жер­т­ва на из­ма­ма. Най-до­бър из­ход по интересуващи ви въп­ро­си ще мо­же­те да пос­тиг­не­те, ако пос­лу­ша­те съ­ве­ти­те, които ще получите.

ТЕЛЕЦ
Про­фе­си­я­та и биз­не­сът са сфе­ри­те, в ко­и­то вие се чув­с­т­ва­те ка­то ри­ба във во­да, та­ка че ня­ма не­що, ко­е­то би мог­ло да­ви из­не­на­да в та­зи връз­ка. В неделя ще се спра­вя­те вир­ту­о­з­но със за­да­чи­те си, но мно­зи­на ня­ма да бъ­дат спра­вед­ли­во оце­не­ни от на­чал­ни­ци­те или пар­т­ньо­ри­те си, ко­е­то ще съ­бу­ди не­го­ду­ва­ни­е­то ви.

БЛИЗНАЦИ
Неделя е по­ло­жи­тел­на за ро­де­ни­те под Близ­на­ци и ту­ши­ра го­ля­ма част от ва­ша­та нер­в­на пре­то­ва­ре­ност, ко­я­то обик­но­ве­но оказ­ва вред­но пси­хи­чес­ко и фи­зи­чес­ко въз­дейс­т­вие. Днес мо­же­те да бъ­де­те спо­кой­ни за всич­ко, ко­е­то ви пред­с­тои ка­то ра­бо­та и ан­га­жи­мен­ти. Бе­зуп­ре­чен професионален ден.

РАК
За Ра­ци­те ще бъ­де доб­ре, ако са­ми се вслу­ша­те в съ­ве­ти­те, ко­и­то да­ват на дру­ги­те. Днес умо­ве­те на мно­зи­на ще бъ­дат ан­га­жи­ра­ни с хи­по­те­тич­ни пла­но­ве, ко­и­то ос­та­ват без прак­ти­чес­ка ре­а­ли­за­ция. Раз­чи­тай­те на ра­ци­о­нал­но­то си мис­ле­не и ня­ма да сгре­ши­те. Не се афек­ти­рай­те от неп­ри­я­т­нос­ти, ко­и­то може да въз­ник­нат.

ЛЪВ
Ро­де­ни­те под Лъв са дос­та енер­гич­ни и мо­же да се очак­ва, че ще имат про­дук­ти­вен ден. Всъщ­ност по­ло­жи­тел­ни­ят про­фе­си­о­на­лен ден за­ви­си из­ця­ло от вас. Ще срещ­не­те го­ле­ми труд­нос­ти при ор­га­ни­зи­ра­не­то на де­ла­та си и до­ри не­въз­мож­ност, по­ро­де­на от вън­ш­ни при­чи­ни. По­ло­же­те уси­лия да ги пре­въз­мог­не­те.

ДЕВА
Днеш­ната неделя но­си за Де­ви­те ед­нов­ре­мен­но пе­ча­та­ на за­гу­ба­та и ви­со­ко­то пок­ро­ви­тел­с­т­во. Не бъ­де­те съд­ни­ци и не при­е­май­те със зла уми­съл не­о­чак­ва­на­та неп­ри­я­т­на си­ту­а­ция. За то­зи сто­и­ци­зъм ще бъ­де­те въз­наг­ра­де­ни. В дома ви цари спокойствие.

ВЕЗНИ
Неделя е ден на дос­ти­же­ния за Вез­ни­те. Про­я­ве­те ак­тив­ност по всич­ки нап­рав­ле­ния. Днес ще има­те прек­рас­ни въз­мож­нос­ти да раз­ре­ши­те проб­ле­ми­те си. Въз­мож­но е всич­ко, ко­е­то ви при­тес­ня­ва, да се ре­ши в един ден ка­то с ма­ги­чес­ка пръч­ка. Труд­нос­ти ще въз­ник­нат във връз­ка с об­щес­т­ве­ни ор­га­ни­за­ции или ад­ми­нис­т­ра­ции.

СКОРПИОН
От­да­ва­те ог­ром­но зна­че­ние на при­до­бив­ки­те, но се­га то­ва не е та­ка важ­но, как­то пра­вил­но­то пла­ни­ра­не на за­дъл­же­ни­я­та. Още днес за­поч­не­те по­е­ти­те ан­га­жи­мен­ти, за­що­то ще раз­бе­ре­те, че вре­ме­то ня­ма да ви стиг­не и ще за­къ­са­те. Де­нят е до­бър за изяс­ня­ва­не на дълго отлагани фи­нан­со­ви въп­ро­си с при­я­те­ли или съд­руж­ни­ци.

СТРЕЛЕЦ
Си­лен ден е неделя за Стрел­ци­те. Ве­ро­я­т­но фи­зи­чес­ко­то със­то­я­ние на мно­зи­на не е най-доб­ро за мо­мен­та, но има­те до­бър твор­чес­ки за­ряд, от чи­я­то мощ тряб­ва да се въз­пол­з­ва­те. В уни­сон с лич­ни­те ви въз­мож­нос­ти е и съд­бов­на­та да­де­ност за кон­так­ти. Те ще бъ­дат из­ця­ло ус­пеш­ни и лес­но ще пос­тиг­не­те на­ме­ре­ни­я­та си.

КОЗИРОГ
В неделя Ко­зи­рог имат го­лям шанс за гло­бал­но раз­ре­ша­ва­не на бо­лез­не­ни­те проб­ле­ми от би­тов ха­рак­тер. В та­зи връз­ка е въз­мож­но да кон­так­ту­ва­те с ня­кой, кой­то ще се ан­га­жи­ра с проб­ле­ми­те ви и ще нап­ра­ви мно­го, за да ви по­мог­не.

ВОДОЛЕЙ
Твър­де ус­пе­шна е неделя за вас. Мо­же би ня­кои ще по­лу­чат до­ри и по­да­рък по ня­ка­къв по­вод или ще пос­тиг­не­те де­ло­ви ус­пех, кой­то ще е ра­вен на по­да­рък с го­ля­ма стой­ност. Де­нят е мно­го до­бър за уреж­да­не на па­рич­ни въп­ро­си, за при­до­бив­ки и дейс­т­вия, свър­за­ни с нас­лед­с­т­во. Всяко едно начало ще се увенчае с успех.

РИБИ
Де­ла­та ви се раз­ви­ват доб­ре, а неделя е по­ред­но­то до­ка­за­тел­с­т­во за ус­пеш­на дей­ност. Проб­ле­ми­те, свър­за­ни с то­зи ден, се от­на­сят към фи­нан­си­те и ако не же­ла­е­те да про­пи­ле­е­те шан­со­ве­те си в дру­ги на­со­ки, ос­та­ве­те па­рич­ни­те де­ла за друг ден.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене