Нотариусите от Гоце Делчев отбелязват професионалния си празник с безплатни консултации за гражданите във вторник

На 25 октомври се отбелязва Европейския ден на правосъдието. Тази инициатива има за цел да приближи правосъдието до гражданите, да ги информира за техните права и да насърчи работата на Съвета на Европа и Европейската комисия в областта на правосъдието.

Председателят на CNUE Джанпаоло Маркос, е изпратил призив чрез Нотариалната камара към нотариусите в България да се включат в инициативата като организират срещи и консултации с гражданите.

Нотариалната камара има опит в организирането на открити нотариални дни. Събитието съвпада с Деня на нотариуса – 24 октомври.

НА 25 ОКТОМВРИ – ВТОРНИК ВСИЧКИ НОТАРИУСИ В ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЩЕ ОСИГУРЯТ БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ, КОИТО ПОСЕТЯТ КАНТОРИТЕ ИМ!

„Някой може да иска да попита и да се консултира или просто да си поговори с нотариус за предстояща или настояща продажба, дарение, завещание. Заповядайте! На този ден сме с отворени врати и безплатно. Всички нотариални кантори в Гоце Делчев ще ви очакваме“, уточни нотариус Елена Ласина.

Българските нотариуси, като част от нотариусите в Европа, са близко до проблемите на хората, българският нотариус е надежден довереник, както на гражданите така и на държавата

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене