Oбщина Благоевград обявява свободни работни позиции в рамките на проект за приобщаване на ромите

Община Благоевград обявява подбор за свободни работни места в рамките на изпълняван проект „Интегрирани мерки за приобщаване и овластяване на ромите в община Благоевград“.

Позициите, за които може да се кандидатства са, както следва:

Трудов медиатор – 1 брой
Здравен медиатор – 2 броя
Образователен медиатор – 2 броя.

Подборът ще се осъществява на два етапа – по документи и интервю с допуснатите кандидати.

Подаването на заявление и приложените към него документи се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в Деловодството на Община Благоевград, партерен етаж, пл. „Георги Измирлиев“ №1, в срок до 17.00 часа на 17.10.2022 г. (понеделник).

При подаване на заявление за участие в подбор за повече от една длъжност, кандидатите следва да представят отделни заявление за участия, заедно с необходимите документи за кандидатстване.

Образците на документите са публикувани на официалния сайт на Община Благоевград. Същите могат да бъдат получени и на Деловодството на Община Благоевград, партерен етаж, пл. „Георги Измирлиев“ №1.

Списък с допуснатите и недопуснати до интервю кандидати ще бъде обявен в срок до 3 работни дни след срока за прием на документите.

Интервютата с допуснатите кандидати ще се проведат на 21.10.2022 г. в сградата на Община Благоевград.

Всички съобщения във връзка с подбора ще се обявяват на информационното табло и на интернет страницата на Община Благоевград.

Подробна информация за изискванията към кандидатите може да откриете на посочения линк: http://www.blgmun.com/cat124/6407/Obyavlenie_za_svobodni_rabotni_mesta.html

Проект „Интегрирани мерки за приобщаване и овластяване на ромите в община Благоевград“ е финансиран по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ 2014-2021 г. чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.,

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене