Наградиха победителите във фотоконкурса „Красотата на Разлог“

Инж. Гърменов, г-н Гюров и г-жа Колчева- Фарфарова наградиха победителите във фотоконкурса „Красотата на Разлог“, организиран по повод 110 години от Освобождението на града.
Голямата „Награда на Кмета“ спечели Александър Страхилов, участвал с няколко снимки, които представят природата, забележителностите и лицата на цялата община.

С единодушие компетентно жури, в сферата на фотографията, заедно с ръководството на Община Разлог, избра „Красотата на Разложката котловина „за носител приза на Кмета. Заслужено първо място спечели Цветиана Манова, възпитаничка на СУ „Братя Каназиреви“, с „Полет на лястовици на“. Призовата тройка бе допълнена от „Зимна приказка в центъра на Разлог“, заснета от Надя Алуминова и фотография на Славина Луканова, представяща „Лицата на Разлог“.
Безапелационен победител и носител на „Награда на публиката“, избран чрез гласуване в социалните мрежи, стана Румен Пулин, заснел двама прекрасни младежи от Разлог.
Диплом за участие инж. Гърменов връчи на Кристина Джупанова и Симеон Дамянов.

В конкурса, организиран от Община Разлог, участие взеха десетки участници от страната и чужбина, представяйки над 300 фотографии, разкриващи красотата на разложкия край.
Благодарим на всички, които решиха да се включат в тазгодишното издание на фотоконкурса „Красотата на Разлог“. Очакваме вашите снимки и в предстоящи подобни събития!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене