Минка Капитанова казва „КРАЙ“ на политиката?

Бившата кметица на общинна Гърмен Минка Капитанова слага край на политиката. Това се говори усилено в политическите следи на курортната община.

Всичко тръгнало месец преди изборите, когато Капитанова била поканена на разговори от две политически партии с оферта „да работи за тях“. Отлично информирани източници на Топ Преса, един от които, човек който участвал в преговорите с нея ни донесоха, че Капитанова твърдо заявила, че няма никакво намерение да работи за някого на изборите, още повече да се занимава с политика. Дамата управлявала мандат и половина Гърмен, твърдо заявила, че къса с властта и политиката, имала си други планове…

В дните около предсрочния вот наблюдаващи политическите процеси в община Гърмен събщо обърнали внимание на факта, че Капитанова изобщо не била активна. Дори отсъствала от общината, което потвърждава думите и от по горе. Анализаторите са на мнение, че на политик и комарджия, човек трябва да гласува умерено доверие. Няма спор, че Капитанова има своята маса подръжници в общината, колкото и малко вече да са те. Нищо чудно обаче, да дойде ден и да реши да реабилитира амбициите си или всичко отново е някаква игра. Идват местни избори догодина. Длъжни сме да споделим, че ровейки се по темата до ушите ни стигна и тревожна информация, че здравето на бившата кметица било доста разклатено и това е истинската причина да се фокусира само в него и да задгърби всичко останало. Времето ще покаже къде е истината в изнесените версии и хипотези.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене