Ексклузивно! Радослав Ревански: ДПС е политическият шампион

ДПС е политическият шампион, защото мисли дългосрочно и изпреварва времето, това е партията, която не спира да инвестира в младите, за да имаме знаещи, можещи и смели в действията си сънародници. Това заяви кметът на община Белица – Радослав Ревански. Той призова всеки избирател да гласува със сърцето и разума си в неделя, 2-ри октомври, когато са предсрочните парламентарни избори. За да се гарантира сигурност и стабилност в страната ни.

Когато е най-трудно, идва ред на ДПС, за да подреди държавата и да даде правилната посока за развитие. Партията има план и програма за изход от кризата. Важно е да се състави правителство, да вземем бъдещето в нашите ръце. Стига фалшиви герои, без ДПС в централната власт не може. ДПС притежава експертизата, знанията и опита за решаването на кризите.
Политиката не се прави от случайници”, каза още Ревански.
Той е категоричен, че ДПС е показала как се прави бюджет с мисъл и грижа за хората. Смята, че на държавата ни е нужен нов модел на управление. Да се постигне съгласие, а не разделение, да се работи за националните приоритети, а не да се управлява с лъжи.
Според Ревански сигурността на хората за доходите, работните места, здравето и финансите ще донесат стабилност и в страната. А ДПС ще е сериозен и стабилен фактор в едно антикризисно управление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене