Злата Ризова към благоевградчани: Заслужили сме си цялата тази помия!

Остро обръщение в социалните мрежи към благоевградчани направи бившата ПР- ка на екс кмета Румен Томов – Злата Ризова. Виднага ПР – ка, явно разочарована от стотината човека събрали се уж на протест, от които половината и повечето местни провалени политици написа преди минути следното от страницата си във фейсбук:

„Само минавам да кажа, че Благоевград не заслужава това! Що се отнася до благоевградчани и това, което имаме – и то ни е много! Заслужаваме цялото НИЩО, което получаваме! Заслужили сме си цялата тази помия и изглежда някак сме си свикнали с нея! Заслужили сме си празните улици, дупките, кръпките, китките, вишните и кучетата и кучките, ама пък може да попишете тука! Тука сте СИЛА, смелчаги, патриоти, а иначе ….ИОТИ!“

Права е Ризова. Но да не забравяме, че в случая тя изброява наследството от Атанас Камбитов и нейния екс началник Румен Томов, които са основните виновници за това състояние на града. И не са виновни благоевградчани, а тези които вземаха комисионни и заплати да си мълчат докато Благоевград се рушеше. Байкушеви санираха, Злата беше на заплата, Роячки пригласяше и ибрикчийстваше на Камбитов, Урдевци здраво работеха обществените поръчки. Така че да – заслужили сте си помията. Но не и хората. А вие тези които предадохте Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене