Самотна майка от Разлог търси помощ за лечение на детето й

Самотна майка търси помощ от дарители чрез социалните мрежи поради нуждата си от пари за лечението и рехабилитацията на дедето й. Ето и нейният пост във фейсбук, в който разкрива ситуацията към момента.

„Казвам се Надежда и съм майка на Славчо от гр. Разлог . Бих искала да разкажа историята на сина ми с надежда да се включите в кампанията за лечение на сина ми с дарение и споделяне. Благодаря ви!

Славчо е роден в 7- ми месец, преждевременно и поради лекарска грешка и недостиг на кислород получава увреждане в мозъка, което по – късно се установява, че допринася за диагнозата – детска церебрална парализа. Правени са множество терапии, също и операции през тези години.

Към момента Славчо е на 10 години и провеждаме от 4 седмици лечение в МЦ „Рего „, към болница „Сердика “ гр .София. За съжаление във времето обстоятелствата се променят, вече напълно сама се грижа за него и тези терапии и пребиваването в столицата за мен са много непосилни.

Изготвена е програма за 4-5 курса, за да може Слави да ходи самостоятелно, към момента все още не може. Програмата е всеки курс да бъде с продължителност 3 месеца като цената на всеки курс е 10 000лв , но това са само разходите за терапиите , като останалите за жилище и наши разноски още повече оскъпяват тази сума.
За да провеждаме лечението и рехабилитацията, са ни нужни средства, които са непосилни за мен . Ето защо се обръщам към Вас – Дарителите

Благодария на всички, които се включват с дарение и споделяне! “
Банкова сметка на майката :
BG51 ESPY 4004 0030 7858 62 – Надежда Фарфарова
PayPal : @Nadezhda8989

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене