Директорката Елка Божикова лисна менче вода в първия учебен ден на ПМГ-то в Гоце Делчев

Директорът на ПМГ „Яне Сандански“ в гр. Гоце Делчев Елка Божикова приветства всички гимназисти по случай началото на учебната година. Тя лисна и мече вода с най-добри пожелания за учениците и учителския колектив.

„Най-вълнуващ бе днес празникът за петокласниците на ПМГ “Яне Сандански”, които за първи път прекрачиха прага на гимназията“, смятат от ръководството. Най-малките ученици бяха посрещнати в новото си училище от приказен герой, запознаха се и научиха повече за себе си чрез опознавателната игра “Бинго”. Получиха подаръци за първия учебен ден и сладка изненада.

Цветя, усмивки, радост и цветни балони озариха двора на ПМГ „Яне Сандански“ в празничното утро на 15 септември. Учители и ученици отново с вълнение прекрачиха прага на гимназията.
По традиция към всички присъстващи се обърна директорът на училището. В своето приветствие г-жа Елка Божикова се обърна с топли думи и към новоприетите ученици, и към всички възпитаници на училището. С очакване за успешно завършване и реализиране в мечтаната посока г-жа Божикова приветства и дванадесетокласниците в ПМГ.

Изпълнението на традиционните ритуали придаде тържественост на откриването на новата 2022/2023 учебна година.
Марина, Ирена, Ивелина и Валерия развълнуваха всички присъстващи с музикалните си изпълнения.

Трогателни бяха и думите на Иван Попов и Христина Франгова – изявени ученици от випуск 2022, които споделиха своето вълнение и формулата за успеха си с учениците на ПМГ.
Да бъде здрава, щастлива, успешна новата учебна година!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене