Кандидат-депутатът Богдан Боцев възхитен от шампионите от SmartyKids Gotse Delchev

Кандидат-депутатът от коалиция „БСП за България“ Богдан Боцев остана възхитен от шампионите на  SmartyKids Gotse Delchev  и техният ръководител Ангел Атанасов.  Това се случи на лична среща с децата, които участваха в Международна олимпиада по ментална математика Horis 5 в Египет в началото на месеца и се представиха изключително – извоюваха 5 шампионски титли и едно първо място.

„Това е поредното изключително представяне на тези чудесни деца от Гоце Делчев и техният ръководител“, коментира Боцев. Той припомни, че винаги и с радост се е отзовавал на всяка тяхна покана. Ръководството на община Гоце Делчев е подкрепяло всички талантливи и умни деца в града и селата от общината, подчерта младият политик.

„Вярвам, че всеки един от тези млади шампиони го очаква бляскаво бъдеще. Уменията по математика на тези деца са впечатляващи дори и за икономисти като мен, които с години използват аритметиката в ежедневните си професионални задължения.“, заяви още кандидат-депутатът на социалистите в Пиринско.

За финал той пожела на малките математици и на всички ученици и учители, които днес започват училище, успешна и много ползотворна учебна година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене