Богдан Боцев: Направеното е много, но и още много ни предстои да свършим заедно

БСП официално откри предизборната си кампания в Гоце Делчев. На откриването бе представена листата на левицата в областта, както и основните акценти в програмата на партията. „За мен е голяма чест и отговорност, че за 4-ти пореден път съм номинацията на БСП в Гоце Делчев за народен представител. Ще дам всичко от себе си, за да оправдая това доверие, както съм го правил и досега“, с тези думи се обърна пред присъстващите кандидатът за народен представител от Гоце Делчев Богдан Боцев.

„Моето лично мнение е, че България нямаше нужда от тези предсрочни парламентарни избори, защото всички виждаме в каква трудна обстановка живеем – и в икономически
план и геополитически. Въпреки това, сме изправени пред нов, пореден избор и аз бих искал да заявя категорично, че БСП може да излезе пред своите избиратели с открито лице и изпълнена програма в голямата си част“, заяви още Боцев и начерта основните цели, които са постигнати в краткото управление на левицата.

„Тъй като БСП е социална партия, нашата програма бе насочена основно към най-уязвимите групи на населението – младите семейства, децата, възрастните хора и тези в неравностойно положение. Успяхме да увеличим майчинството и то вече е равно на минималната работна заплата. За всяко едно дете в българско семейство в края на годината се приспадат по 450 лв. от данъка, който са внесли родителите. Повишиха се детските надбавки. От 1 април се направи и преизчисляването на пенсиите за което се борим дълги години. Изпълнихме и още едно предизборно обещание дадено от БСП – безплатните детски ясли и градини са факт“, категоричен бе Богдан Боцев.

Кандидатът за народен представител, който е на пето място в листата на БСП в Благоевградска област обясни, че по отношение на икономиката, постигнатото също е много. Данните от Евростат показват, че за първото шестмесечие на годината, България е на първо място по ръст на индустриалното производство спрямо същия период от миналата година, и на четвърто място по ръст на брутния вътрешен продукт. Всичко това е резултат от свършената работа в министерството на икономиката. „Направеното е много, но и още много ни предстои да свършим заедно – за една социална и сигурна държава“, категоричен бе Богдан Боцев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене