За талантът на Сати, който не прави прически, а истински произведения на изкуството!

Изживяване – съвсем в една дума, може да се опише посещението в луксозния салон на REVOLUTION Barber Shop. Това  е първата истинска бръснарница в гр. Гоце Делчев. Това е бръснарница от ново поколение. Място със специфичен характер, запазена територия само мъже, макар че от скоро започва да става желана дестинация и за жени. Място, където хората могат да се чувстват като у дома си, където могат да се видят с приятели, да гледат телевизия, да пият по нещо, докато чакат своята тотална професионална промяна във визията.

За района на град Гоце Делчев и областта, тук и само тук, всеки мъж може да получи истинско професионално обслужване и отношение към неговата индивидуалност. „Покажи своят стил“ това може да служи и като мото на най – модерната и луксозна бръснарница в района а именно REVOLUTION Barber Shop.

Водещата движеща сила, по точно казано водещите талантливи ръце в това пространство произвеждащо мъжко самочувствие е небезизвестният Сати Хавале. Практикувал дълги години в Турция това е специалистът за който неговите учители в занаята казвали – той не прави прически а произведения на изкуството. Професионалните му умения са съчетани с само и единствено първокласна козметика, техника и обзавеждане последен писък на модата.

„Когато правиш нещо за хората и изкарваш от това пари, задължително трябва да отделяш част от спечеленото за да реинвестираш в тяхното удобство и комфорт. В тяхното самочувствие. Тук човек трябва да се чувства в идеална кондиция дори и докато чака..“ така специално за Топ Преса Сати Хавале обяснява нетипичната си инвестиция за град като Гоце Делчев да направи най – модерния и луксозен салон. Уверено можем да кажем, че обстановката в REVOLUTION Barber Shop – Гоце Делчев не отстъпва на тези в централните и престижни части на Истанбул, София, Атина, Берлин или която голяма столица си изберете. Уверете се сами!

Къде? Ами на познатото място – град Гоце Делчев улица „Сестри Дукови“ 4

ЕТО И ЛИНК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене