Екатерина Димитрушева: Можех да остана в чужбина, но избрах да се върна

Кандидатът за народен представител от „Продължаваме промяната“ Екатерина Димитрушева участва в откриването на предизборната кампания в Благоевград. Въпреки, че избирателите вече имат изградена представа за нея от предходната кампания и от лични срещи, младата дама продължава да разкрива себе си чрез публикации в личния си профил във фейсбук.

В настоящата кампания тя смята за необходимо да опише себе си като човек и политик по следният начин:

„Аз съм възпитаник на ПМГ „Яне Сандански“ в родния ми град Гоце Делчев, завърших право в УНСС, имам специализация по европейско право в Белгия и по политически науки в САЩ. През годините работих за няколко международни компании.
Можех да остана някъде в чужбина, но избрах да се върна и да участвам в промяната на България. Нашето поколение явно е призвано да я направи, а не да гледа отдалече какво се случва тук.
В 47-то Народно събрание се убедих КОЛКО МНОГО РАБОТА НЕ Е СВЪРШЕНА! И се питах -ЗАЩО?! Моят отговор е, защото на старите партии са им липсвали воля и почтеност.
Ние сме различни! Защото сме непримирими- ИСКАМЕ НОВА БЪЛГАРИЯ, по-добър живот за всички българи. Не след още 30 години преход, а сега.
Моите приоритетни политики са свързани с младите хора, с европейските фондове и европейското законодателство, с жените и семействата. Но най-вече с анти-корупционните закони, защото за всички е ясно, че като спрем кражбите, ще има предостатъчно пари за всякакви политики.
Готови сме да продължим промяната и да си довършим работата!
А ПРОМЯНАТА Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ – НА 2 ОКТОМВРИ! С НОМЕР 9!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене