Адв. Иван Денев от „Справедлива България“ се притече на помощ на бедстващите от село Слатина

Адв. Иван Денев от „Справедлива България“ се притече на помощ на бедстващите от село Слатина. Това стана ясно от публикация във Фейсбук на журналиста Димитър Байрактаров, който написа следното:

„Днес още един голям българин показа, че има огромно сърце, което не може да остане безчувствено към бедата, която сполетя хората от селата Слатина, Богдан, Каравелово и Трилистник. Знам, че неговата скромност е пословична, но за добрината трябва да се знае. Този човек се казва Иван Денев и е от Велико Търново. Съдбата ме запозна с Иван по много трагичен повод, свързан със загубата на 19-годишният му син Христо. Горд съм, че съдбата ни събра и в каузата за Справедлива България. Иван Денев днес оказа своята помощ на пострадалите хора с дарение от храни и консумативи. Той констатира и липсата на химически тоалетни, която е крайно наложителна в засегнатите от бедствието села.

Иване, ти си истински БЪЛГАРИН! Огромни адмирации и към всички знайни и незнайни българи, които се притекоха на помощ на пострадалите хора. Солидарността и съпричастието на българите са живи!“

Припомняме, че по-рано Димитър Байрактаров също оказа помощ на бедстващите, за което също се разбра от социалните медии. Припомняме, че адв. Иван Денев е водач на листите на коалиция „Справедлива България“ във Велико Търново и Габрово, а Димитър Байрактаров е водач на листите в 25 – МИР София град и 26 -МИР София област. Видно е, че двамата са загърбили предизборната си кампания, за да помогнат с каквото могат на пострадалите от наводнението наши сънародници.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене