Петричанинът П. Перусанов оглави Общинска служба „Земеделие и гори” в Сандански, прекратиха правомощията на Ил. Пашов да подписва документи

дърва

Петър Перусанов е новият шеф на общинските служби по земеделие и гори в Сандански и Петрич. Той заема мястото на досегашния началник Станислав Марчев. Инж. Петър Перусанов е дългогодишен служител в Общинска служба „Земеделие и гори” в Петрич. Той е старши експерт в службата, ползва се с авторитет както сред колегите, така и в обществото, човек с доказани професионални качества.

Както „Струма” писа, преди време влезе в сила новата структура на територията на Областна служба „Земеделие и гори”, съгласно която петричката служба по земеделие и гори премина на подчинение на санданската.

В момента службата в Петрич се води офис към санданската. На практика старши експерт инж. Петър Перусанов официално е назначен за  началник на Общинска служба „Земеделие и гори” в Сандански, но ще ръководи и петричкия офис.

Досегашният старши експерт на петричкия офис Илия Пашов от вчера няма правомощия да подписва документи. Той бе оторизиран да подписва от предишния началник на санданската служба Станислав Марчев.

Сега се очаква новият шеф Петър Перусанов да оторизира друг специалист от петричката служба. Той ще бъде по няколко дни в Сандански и в Петрич.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене