Зам.- кметът Гергана Колчева- Фарфарова връчи „Почетен плакет“ на Емин Ал-Джунейд от името на Община Разлог.

Г-жа Колчева- Фарфарова посрещна носителя на голямата награда в конкурса „Бургас и морето“ в своя кабинет и от името на цялата общинска администрация поздрави младия талант. Днес двамата разговаряха на теми, свързани с участието на Емин в музикални формати, както и интересите му в организацията на културни събития, спортни мероприятия и развитието му в музикалната сфера. Изпълнителят сподели емоциите от представянето си в „Гласът на България“, големия успех в морския конкурс тази година, както и намеренията му за бъдещи изяви на международна сцена.

Емин Ал- Джунейд, първи чауш на кв. “Сръбо” за 2022-ра година, заедно с дуетната си половинка Дани Илиева спечелиха ПЪРВА награда в конкурса „Бургас и морето“ 2022.
Песента „Не те забравям“, с аранжимент на Ефтим Чакъров, оглави класациите в 39-о издание на Националния конкурс, който се проведе в летния театър в Бургас в края на юли.
Младите таланти получиха „Награда на онлайн слушателите“ и „Награда за текст“ на невероятните стихове на Красимир Трифонов. „Не те забравям“ влезна и в топ 10 в класацията за българска поп и рок музика на България в сайта на БНР – Българско национално радио топ 20

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене