Богдан Боцев: Не бъдете безразлични, заедно за една по сигурна държава

Скъпи приятели, Започва поредната предизборна кампания – четвърта за малко повече от година. Знам, че повечето от вас вече са обезверени, омръзнало им е от думи и празни обещания, от неадекватни решения и безсмислени действия. Аз, предполагам и много от вас, искаме това да спре и страната ни да поеме по един нов път – на стабилност и на сигурност.

В област Благоевград имаме силна и балансирана листа с изявени представители от всяка една община. Имаме ярък водач и лидер в лицето на Корнелия Нинова. Всичко това ме кара да бъда сигурен в добрия резултат, който ще постигнем на предстоящите парламентарни избори, за да изградим заедно една социална и сигурна държава за нас и децата ни.

И този път моят номер в листата на БСП в 1 – ви МИР Благоевград е 5, защото вярвам, че ми носи късмет. Предстоят ни много срещи през следващия месец, по време на които да си кажем всичко онова, което искаме и можем да променим заедно. Не бъдете безразлични, а споделете с мен и колегите ми от листата вашите идеи и виждания, всичко онова, което ви тревожи и искате да промените! ✔️2️⃣8️⃣ ☑️1️⃣0️⃣5️⃣

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене