Ексклузивно! Собстеникът на изпепеленото заведение „Матрицата“ Ангел Пендичев върти бизнес за над 1 000 000 лв., пожарът пламнал от климатик, не е удар от конкуренти!

Собственикът на изпепеленото до основи култово заведение „Матрицата“ в центъра на град Гоце Делчев Ангел Пендичев върти бизнес с оборот над 1 000 000 лв. на година, името му е свързано с три фирми за търговия и строителство. Сградата, в която се помещава заведението е собственост на местното РПК, начело с бившият председател на ОбС и настоящ съветник Ангел Герексиев, който го е отдал под наем на Пендичев, пише сайтът 4  власт на журналистката Лидия Павлова.
Като писа първа Топ Преса, голям пожар е избухнал 31-ви август в 2. 00 часа през нощ в Гоце Делчев. Пламъците са изпепелили култовото заведение „Матрицата“, което се намира в близост до Дома на културата.
Унищожено е цялото оборудване на кафенето – маси, столове, хладилници и други. Огънят се е разпрострял по цялата сграда на търговския център „Централ“. Засегнати са много помещения от първия до последния етаж на сградата. Според първоначалният оглед става въпрос за късо съединение в климатичната инсталация, а не за удар от конкурентни фирми.

Ангел Пендичев е собственик и управител на 2АА ЕООД, АНЖИС ООД, НУРАДИРА ЕООД.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене