„Ако дойдат да вият до вилата ми ще им хвърлям пиратки през минута…“ кани се собственик на почивен имот на Папаз Чаир

Кришнари си харесаха Попови ливади за да си правят сбор!

Последователи на Кришна съзнание са си харесали планинското село Попови ливади за да провеждат там своят сбор един път в годината. Това алармираха постоянно пребиваващи там. Преди известно време въпросните люде са се появили с два доста добре оборудвани проходими автомобила и оглеждали ливадите и празните пространства. Питали разпитвали за спане и хотели. По любопитни папазчаирлии ги запитали с каква цел са тук, а те не скрили, че са от международното Кришна общество. Българи. Търсели планинско място за да проведат своят сбор, който се прави един път в годината.

„Не са познали… Тук такива хора не ни трябват. Да си търсят друго място. Това вече е село за отдих и почивка, не е място за техните ритуали.“ Коментира за Топ Преса жители на селото, възмутен от това решение на кришнарите. Местните са решене да ги прогонят в това число с алтернативни решения.

„Ако дойдат да вият до вилата ми ще им хвърлям пиратки през минута…“ кани се собственик на почивен имот на Папаз Чаир.

Сектата Харе Кришна | ANONYMOUS BULGARIA

Международно общество за Кришна-съзнание (англ. International Society for Krishna Consciousness, транскрибирано на български като ИСКОН), известно още като Движението „Харе Кришна“, е религиозна организация, основана през 1966 от Бхактиведанта Свами Прабхупада (1896 – 1977), наричан и титулуван от последователите си Негова Божествена Милост или накратко Шрила Прабхупада. Обществото за Кришна-съзнание принадлежи към традицията на Гаудия вайшнавизма, един от четирите клона на Вайшнавизма – религиозна система, почитаща Бог Вишну, като Върховен Бог.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене